Wednesday, November 10, 2010

Külalississekanne. Rändurite klubi kui mõnusa õhustikuga ettevõtmine.

29. oktoobril toimunud klubiõhtul oli meil külas ajakirjanik ja kaks aastat Krimmis Aleksandrovka koolis eesti keelt õpetanud Tiina Rekand. Pärast klubiõhtut saime Tiinalt alljärgneva läkituse, mida logiraamatu jälgijate ja klubilistega jagada soovime.

Neil, kes klubiõhtul osaleda ei saanud, soovitame vaadata V. Laiapea dokumentaalfilmi "Krimmi õpetaja" ning lugeda kaasahaaravalt kirjutatud Tiina raamatut "Krimmi päevik: õpetajapreili juhtumused stepikülas" (Tänapäev, 2010).  

Tiina kirjutab:

"Mul oli au rääkida oma rändamistest Krimmis Rändurite klubis, mis jättis mulle oma sõbraliku ja maheda olekuga väga hea mulje.

Alati on tore kui inimesi ühendab mõni tore huvi ja see aitab jagada kogemusi. Eriti tore on kui seda saadab imemaitsev kohupiimakook ja sügisõhtut soojendav kuum tee.

Maailmas on palju kohti ning alati ei ole võimalik igale poole jõuda, kuid selle võrra on tore kui need kohad tulevad ise kätte ja seda Rändurite klubi oma üritustega annabki. Isiklikult on kahju, et ma Haapsalust niivõrd kaugel elan, et ei saa üritustest väga lihtsalt osa võtta. Kuid võimalusel tahaks isegi kohal käia ja rahulikus atmosfääris kuulata ja arutleda teiste kogemuste üle erinevates maailmapaikades rändamisest.

Tore, et leidub inimesi, kes võtavad kätte, sellist klubi ja rändamise üritusi korraldada ning ei vaata ainult oma nina ette, vaid ka jagavad kogemusi kaaslastega. Tänud Rändurite klubile mind kutsumast ja soovin edaspidiseks jõudu ning meeldivaid klubiõhtuid!"

Tiina Rekand


No comments:

Post a Comment